• Gaminimo laikas
    1val
  • Porcijų skaičius
    6
  • Peržiūros
    178
Po ilgojo “cheat weekend”, kai privalgėm visko ko tik norėjosi, bet nebūtinai vertėjo, likusiai savaitės daliai siūlau pasigaminti sveikesnį variantą pietums. 😁
Pas mus moliūgai dar nesibaigė, tad pagalvojau, jog galim panaudoti juos vietoje lazanijos lakštų.
Skonį gyrė ir vyras, nors jam moliūgai, cukinijos ir baklažanai yra nemėgstamiausi ingredientai maiste 😅😂

Ingredientai

Moliūgų lazanija

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Plonomis riekelėmis supjaustytą moliūgą dedame į orkaitę ant grotelių, pabarstome bulvių prieskoniais ir apkepame 180 laipsnių orkaitėje 20min. Galima apkepinti ir ant griliaus.

    Žingsnis 2

    Kol kepa moliūgas, paruošiame faršą: keptuvėje apkepiname smulkiai pjaustytą svogūną bei faršą. Kai faršas apskrunda supilame pupeles ir patroškiname dar 5-10min.

    Žingsnis 3

    Pievagrybius supjaustome riekelėmis ir apkepiname keptuvėje, kad gražiai apskrustų.

    Žingsnis 4

    Sluoksniuojame lazaniją: dedame keptą moliūgą, ant jo dedame faršą su pupelėmis, dėliojame apkepintus pievagrybius, pusę lydyto sūrelio ir fermentinio sūrio.

    Žingsnis 5

    Tada dedame antrą sluoksnį vėl tokia pat tvarka.

    Žingsnis 6

    Sluoksniuotą lazaniją dedame į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 20 min.

    Skanaus!

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X