-
Gaminimo laikas30min
-
Porcijų skaičius6
-
Peržiūros
Ką daryti, kai labai mėgsti burgerius, bet stengiesi maitintis sveikiau? Atrasti sveikesnių burgerių variantų 😀 Iš tikrųjų nesu tikra kiek šis variantas sveikesnis, bet kad jame nėra miltų ir bandelės jau šioks toks privalumas 😉
Burgeriukas sultingas, skanus ir manau, šiemet ne kartą atsidurs mano lėkštėje 😀
Ingredientai
Burgeriai su pievagrybių "bandelėm"
Žingsniai
Pievagrybių kepurėles nupjauname ir išvalome vidų.
Pabarstome pievagrybius druska ir labai trumpai apie 20s. pakepiname griliuje, kad pievagrybiai dar liktų standūs.
Vištieną supjaustome smulkiais gabalėliais, ir sumaišome su kiaušinio plakiniu, krakmolu bei druska. Kepame nedidelius maždaug pievagrybių kepurėlių dydžio kepsnelius.
Sluoksniuojame burgeriukus: pievagrybis > į jo kepurėlę dedame salotų > mocarelos rutuliuką > sūrio riekelę > vištienos kepsnelį > dar vieną sūrio riekelę > marinuoto agurko griežinėlį > antrą pievagrybio kepurėlę su salotomis ir mocarela jo viduje.
Persmeigiame iešmeliu ir dedame į 180 laipsnių orkaitę 5min kad išsilydytų sūris.
Palikite apžvalgą