• Gaminimo laikas
    25min
  • Porcijų skaičius
    4
  • Peržiūros
    208

Savaitgaliais susitinkant su draugais, ar šiaip  leidžiant vakarą kartu su šeima iškyla poreikis užkandžiams 🙂 Bent jau mums tai tikrai 😀 Be abejo, tokiu atveju mums šį klausimą sprendžia traškučiai, riešutukai, saulėgrąžos 😀 Tačiau, jeigu norėtųsi kiek sveikesnių užkandžių, irgi turiu pasiūlymą 😉

Ingredientai

Žiedinių kopūstų užkandukai

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Žiedinį kopūstą supjaustome nedidelėmis riekelėmis maždaug tokio dydžio, kai būtų maži sumusštinukai.

    Žingsnis 2

    Apkepiname juos keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir žolelėmis. Maždaug po 3 min kiekvieną pusę.

    Žingsnis 3

    Dedame apkeptus žiedinio kopūsto gabalėlius į kepimo indą. Jų viršų aptepame riešutų sviestu (mano mėgstamiausias anakardžių, bet puikiai tinka ir žemės riešutų).

    Žingsnis 4

    Užtarkuojame ant viršaus kietojo sūrio ir dedame kepti į 200 laipsnių orkaitę ir kepame 15min.

    Patiekiant galime apibarstyti žalumynais, ir užkandžiaujame ;)

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X