-
Gaminimo laikas25min
-
Porcijų skaičius4
-
Peržiūros
Savaitgaliais susitinkant su draugais, ar šiaip leidžiant vakarą kartu su šeima iškyla poreikis užkandžiams 🙂 Bent jau mums tai tikrai 😀 Be abejo, tokiu atveju mums šį klausimą sprendžia traškučiai, riešutukai, saulėgrąžos 😀 Tačiau, jeigu norėtųsi kiek sveikesnių užkandžių, irgi turiu pasiūlymą 😉
Ingredientai
Žiedinių kopūstų užkandukai
Žingsniai
Žiedinį kopūstą supjaustome nedidelėmis riekelėmis maždaug tokio dydžio, kai būtų maži sumusštinukai.
Apkepiname juos keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir žolelėmis. Maždaug po 3 min kiekvieną pusę.
Dedame apkeptus žiedinio kopūsto gabalėlius į kepimo indą. Jų viršų aptepame riešutų sviestu (mano mėgstamiausias anakardžių, bet puikiai tinka ir žemės riešutų).
Užtarkuojame ant viršaus kietojo sūrio ir dedame kepti į 200 laipsnių orkaitę ir kepame 15min.
Patiekiant galime apibarstyti žalumynais, ir užkandžiaujame ;)
Palikite apžvalgą