• Gaminimo laikas
    35min
  • Porcijų skaičius
    4
  • Peržiūros
    170
Pietūs gali būti spalvingi!🤩
Kalakutienos kepsneliai yra tikrai greitai ir lengvai paruošiamas variantas. Kartais nuo to paprastumo gali net pasirodyti kiek nuobodus, bet jei į lėkštę įtrauksime spalvų, ir pats paprasčiausias patiekalas gali sužibėti naujai 🥰😎

Ingredientai

Kalakutienos kepsneliai su bruknėmis, briuselio kopūstais, ridikėliais

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Bulves nuskutame ir verdame nedideliame puode su vandeniu ir druska apie 20min

    Žingsnis 2

    Kepsnelius pabarstome druska, aptepame bruknių uogiene ir šauname į 180 laipsnių orkaitę 20min kepti.

    Žingsnis 3

    Briuselio kopūstus supjaustome puselėmis ir apkepiname keptuvėje su aliejumi ir prieskoniais (labai tinka prieskoniai su saulėje džiovintais pomidorais).

    Žingsnis 4

    Ridikėlius kitoje keptuvėje apkepiname kartu su balzaminio acto kremu.

    Žingsnis 5

    Kai bulvės išverda, jas sutriname kartu su pienu ir sviestu iki vientisos masės.

    Skanaus!

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X