-
Gaminimo laikas35min
-
Porcijų skaičius4
-
Peržiūros
Pietūs gali būti spalvingi!
Kalakutienos kepsneliai yra tikrai greitai ir lengvai paruošiamas variantas. Kartais nuo to paprastumo gali net pasirodyti kiek nuobodus, bet jei į lėkštę įtrauksime spalvų, ir pats paprasčiausias patiekalas gali sužibėti naujai
Ingredientai
Kalakutienos kepsneliai su bruknėmis, briuselio kopūstais, ridikėliais
Žingsniai
Žingsnis 1
Bulves nuskutame ir verdame nedideliame puode su vandeniu ir druska apie 20min
Žingsnis 2
Kepsnelius pabarstome druska, aptepame bruknių uogiene ir šauname į 180 laipsnių orkaitę 20min kepti.
Žingsnis 3
Briuselio kopūstus supjaustome puselėmis ir apkepiname keptuvėje su aliejumi ir prieskoniais (labai tinka prieskoniai su saulėje džiovintais pomidorais).
Žingsnis 4
Ridikėlius kitoje keptuvėje apkepiname kartu su balzaminio acto kremu.
Žingsnis 5
Kai bulvės išverda, jas sutriname kartu su pienu ir sviestu iki vientisos masės.
Skanaus!
Palikite apžvalgą