-
Gaminimo laikas45min
-
Porcijų skaičius4
-
Peržiūros
Po kurio laiko pertraukos nuo visų aštrių prieskonių ir maisto užsimaniau kario… Nusprendžiau jį pasilpninti – nedaryti labai aštraus ir pasižiūrėti kaip reaguos skrandis. Kartais taip smagu patiekale jausti šiek tiek ugnelės!
Ingredientai
Karis su vištiena ir žiediniais kopūstais
Žingsniai
Žingsnis 1
Ryžius pilame į puodą su vandeniu ir ant nedidelės ugnies verdame 30min.
Žingsnis 2
Kol verda ryžiai keptuvėje apie 5-10 min pakepiname kario pastą, kad geriau išsiskirtų kvapai ir skoniai.
Žingsnis 3
Suberiame į keptuvę gabalėliais pjaustytą vištieną ir apkepiname kol pagelsta.
Žingsnis 4
Tada suberiame nedideliais gabalėliais smulkintą žiedinį kopūstą ir dar kelias minutes pakepiname.
Žingsnis 5
Galiausiai supilame jogurtinę grietinę ar graikišką jogurtą ir troškiname dar apie 15-20min.
Patiekiame kartu su ryžiais. Skanaus!
Palikite apžvalgą