• Gaminimo laikas
    45min
  • Porcijų skaičius
    4
  • Peržiūros
    158

Po kurio laiko pertraukos nuo visų aštrių prieskonių ir maisto užsimaniau kario… Nusprendžiau jį pasilpninti – nedaryti labai aštraus ir pasižiūrėti kaip reaguos skrandis. Kartais taip smagu patiekale jausti šiek tiek ugnelės!

Ingredientai

Karis su vištiena ir žiediniais kopūstais

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Ryžius pilame į puodą su vandeniu ir ant nedidelės ugnies verdame 30min.

    Žingsnis 2

    Kol verda ryžiai keptuvėje apie 5-10 min pakepiname kario pastą, kad geriau išsiskirtų kvapai ir skoniai.

    Žingsnis 3

    Suberiame į keptuvę gabalėliais pjaustytą vištieną ir apkepiname kol pagelsta.

    Žingsnis 4

    Tada suberiame nedideliais gabalėliais smulkintą žiedinį kopūstą ir dar kelias minutes pakepiname.

    Žingsnis 5

    Galiausiai supilame jogurtinę grietinę ar graikišką jogurtą ir troškiname dar apie 15-20min.

    Patiekiame kartu su ryžiais. Skanaus!

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X