-
Gaminimo laikas30 min
-
Porcijų skaičius2
-
Peržiūros
Nežinau kaip jums, bet man sugalvoti ką noriu valgyti vakarienei yra tiek pat lengva ir tiek pat sunku 😀 Gal dėl to, kad vakarienė yra tas valgis, kai niekur neskubu, reiškia galiu ir noriu juo mėgautis. Tad norisi sugalvoti kažką džiuginančio, o štai sunkesnė dalis yra ta, kad vakarienei kartais norisi ir lengvesnio maisto, gal mažiau riebaus, gal mažiau kaloringo. Taigi, visus smagiuosius variantus palikdama savaitgaliams, darbo dienomis tenka palaužyti galvą: ką gi čia pasigaminus?
Šį kartą, labai paprastas eksperimentas-atradimas karštos perlinio kuskuso salotos!
Ingredientai
karštos perlinio kuskuso salotos
Žingsniai
Išverdame puode kuskusą su dviem puodeliais vandens, druska, ciberžole ir pipirais.
Į 200 laipsnių orkaitę dedame kepti griežinėliais supjaustytas batatas ir ir skiltelėmis supjaustytus svogūnus, apibarstome druska, pipirais ir apšlakstome aliejumi. Kepame orkaitėje apie 15min.
Į lėkštę dedame salotas, išvirusį kuskusą, batatų ir svogūnų griežinėlius. Galima vietoje padažo (jei jo reikia) naudoti graikišką jogurtą.
Skanaus!
Palikite apžvalgą