-
Gaminimo laikas20min
-
Porcijų skaičius4
-
Peržiūros
Meksikietiški pusryčiai? Kodėl gi ne?
Nors meksikietiškus patiekalus valgau ne per dažniausiai (kokį kartelį per mėnesį), bet pasidalijusi savo pamąstymais apie meksikietišką virtuvę kaip tyčia ir užsimaniau, kažko meksikietiško. 😀
Labai lengvai ir greitai pagaminamas dalykas, kuris beje tinka ne tik pusryčiams, bet man labai patogu tiek valgant namie, tiek pasiimant jei kažkur skubu – tortilijų sumuštiniai! 😉
Ingredientai
Tortilijų sumuštiniai
Žingsniai
Vištieną apibarstome prieskoniais ir apkepiname keptuvėje.
Tortiliją įpjauname vienoje vietoje iki vidurio ir pradedame dėlioti ingredientus, užpildant kiekvieną ketvirtį: pirmame ketvirtyje tepame gvakamolę, antrame ketvirtyje dedame apkepintą vištienos faršą, trečiame ketvirtyje patepame tepamo sūrelio ir dedame fermentinį sūrį, ketvirtame ketvirtyje dedame plonomis riekelėmis pjaustyto avokado (vienai tortilijai pakanka ketvirčio avokado) ir pusę plonomis riekelėmis pjaustyto pomidoro.
Nuo įpjovimo linijos sulankstome sumuštinį kol jis tampa ketvirčio tortilijos dydžio vokeliu ir dedame į grilinę apkepti apie 5min.
Skanaus!
Palikite apžvalgą