• Gaminimo laikas
    20min
  • Porcijų skaičius
    4
  • Peržiūros
    192

Meksikietiški pusryčiai? Kodėl gi ne?
Nors meksikietiškus patiekalus valgau ne per dažniausiai (kokį kartelį per mėnesį), bet pasidalijusi savo pamąstymais apie meksikietišką virtuvę kaip tyčia ir užsimaniau, kažko meksikietiško. 😀
Labai lengvai ir greitai pagaminamas dalykas, kuris beje tinka ne tik pusryčiams, bet man labai patogu tiek valgant namie, tiek pasiimant jei kažkur skubu – tortilijų sumuštiniai! 😉

Ingredientai

Tortilijų sumuštiniai

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Vištieną apibarstome prieskoniais ir apkepiname keptuvėje.

    Žingsnis 2

    Tortiliją įpjauname vienoje vietoje iki vidurio ir pradedame dėlioti ingredientus, užpildant kiekvieną ketvirtį: pirmame ketvirtyje tepame gvakamolę, antrame ketvirtyje dedame apkepintą vištienos faršą, trečiame ketvirtyje patepame tepamo sūrelio ir dedame fermentinį sūrį, ketvirtame ketvirtyje dedame plonomis riekelėmis pjaustyto avokado (vienai tortilijai pakanka ketvirčio avokado) ir pusę plonomis riekelėmis pjaustyto pomidoro.

    Žingsnis 3

    Nuo įpjovimo linijos sulankstome sumuštinį kol jis tampa ketvirčio tortilijos dydžio vokeliu ir dedame į grilinę apkepti apie 5min.

    Skanaus!

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X