• Gaminimo laikas
    30min
  • Porcijų skaičius
    2
  • Peržiūros
    178
Ar laikote save avižinės košės fanu?😎
Man tai tikrai yra viena mėgstamiausių košių, o smagiausia, kad prie jos galima pritaikyti daug įvairių ingredientų ir skonių.🤩 Štai pavyzdžiui rytinę nuotaiką tikrai praskaidrina obuolių pyrago skonio avižinė košė!😋

Ingredientai

Obuolių pyrago avižinė košė

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Puode su vandeniu verdame avižas apie 25min, kol išverda ir sutirštėja.

    Žingsnis 2

    Atskiroje keptuvėje pakepiname rudąjį cukrų, su šaukštu vandens ir gabalėliais pjaustytą obuolį, bei karijų riešutus.

    Žingsnis 3

    Į dubenėlius dedame košės, o ant jos viršaus karamelizuotų obuolių ir karijų.

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X