• Gaminimo laikas
    40min
  • Peržiūros
    209

Kas gali būti geriau savaitgalio pusryčiams nei blynai? Atvirai kalbant juos labai sunku pralenkti ;D O ar esate kepę blynus su kefyru? Aš pamenu, kad retkarčiais mama tokius gamindavo, o kartais jei šaldytuve randu kefyro pasigaminu ir aš 😉

Ingredientai

Purūs blyneliai su kefyru

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir padedame į šalį.

    Žingsnis 2

    Dubenyje išplakame kiaušinius. Tada suberiame cukrų, vanilinį cukrų ir dar kartą permaišome.

    Žingsnis 3

    Galiausiai į kiaušinių plakinį supilame kefyrą ir dar kartą gerai išmaišome

    Žingsnis 4

    Suberiame miltus ir gerai išmaišome, kad neliktų gumulėlių.

    Žingsnis 5

    Į keptuvę įpilame aliejaus ir kepame nedidelius blynelius, kol gražiai apskrunda.

    Patiekiame su uogomis, vaisiais ir be abejo klevų sirupu, arba kitais mėgstamais priedais ;)

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X