-
Gaminimo laikas40min
-
Peržiūros
Kas gali būti geriau savaitgalio pusryčiams nei blynai? Atvirai kalbant juos labai sunku pralenkti ;D O ar esate kepę blynus su kefyru? Aš pamenu, kad retkarčiais mama tokius gamindavo, o kartais jei šaldytuve randu kefyro pasigaminu ir aš 😉
Ingredientai
Purūs blyneliai su kefyru
Žingsniai
Žingsnis 1
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir padedame į šalį.
Žingsnis 2
Dubenyje išplakame kiaušinius. Tada suberiame cukrų, vanilinį cukrų ir dar kartą permaišome.
Žingsnis 3
Galiausiai į kiaušinių plakinį supilame kefyrą ir dar kartą gerai išmaišome
Žingsnis 4
Suberiame miltus ir gerai išmaišome, kad neliktų gumulėlių.
Žingsnis 5
Į keptuvę įpilame aliejaus ir kepame nedidelius blynelius, kol gražiai apskrunda.
Patiekiame su uogomis, vaisiais ir be abejo klevų sirupu, arba kitais mėgstamais priedais ;)
Palikite apžvalgą