-
Gaminimo laikas30min
-
Peržiūros
Bene sudėtingiausia buvo sugaloti, kokias salotas paruošti Kūčių stalui. Norėjosi kažko naujo, skanaus ir spalvingo. Mąsčiau apie salotas keletą dienų ir tada prisiminiai, kokie skanūs buvo ant keptuvės pakepinti priselio kopūstai… Perkračiau šaldytuvą, mintis, nuotraukas internete, ir vualia – puikiai tinkamos karštos salotos šventiniam stalui!
Ingredientai
Salotos su briuselio kopūstais
Žingsniai
Briuselio kopūstus nuplauname ir supjaustome pusiau, moliūgą nulupame išskobiame ir pjaustome nedideliais kubeliais.
Keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus apkepiname briuselio kopūstus ir moliūgus. O kai jie apskrunda ir suminkštėja moliugas suberiame karijų riešutus ir spanguoles bei apibarstome prieskoniais.
Pakepiname dar 5 min, kad skoniai iš visų ingredientų išsiskirtų. Skaniausios šiltos, bet puikiai valgomos ir atvėsę ;)
Palikite apžvalgą