• Gaminimo laikas
    30min
  • Peržiūros
    200

Bene sudėtingiausia buvo sugaloti, kokias salotas paruošti Kūčių stalui. Norėjosi kažko naujo, skanaus ir spalvingo. Mąsčiau apie salotas keletą dienų ir tada prisiminiai, kokie skanūs buvo ant keptuvės pakepinti priselio kopūstai… Perkračiau šaldytuvą, mintis, nuotraukas internete, ir vualia – puikiai tinkamos karštos salotos šventiniam stalui!

Ingredientai

Salotos su briuselio kopūstais

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Briuselio kopūstus nuplauname ir supjaustome pusiau, moliūgą nulupame išskobiame ir pjaustome nedideliais kubeliais.

    Žingsnis 2

    Keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus apkepiname briuselio kopūstus ir moliūgus. O kai jie apskrunda ir suminkštėja moliugas suberiame karijų riešutus ir spanguoles bei apibarstome prieskoniais.

    Žingsnis 3

    Pakepiname dar 5 min, kad skoniai iš visų ingredientų išsiskirtų. Skaniausios šiltos, bet puikiai valgomos ir atvėsę ;)

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X