-
Gaminimo laikas40min
-
Porcijų skaičius4
-
Peržiūros
Po mini atostogų pats metas grįžti į ritmą 😀 Per atostogas, nepriklausomai nuo jų trukmės, bent jau mes, tikrai esame linkę leisti sau kiek atsipalaiduoti… Kartais, po atostogų atrodo, kad kiek ir per daug 😀 Todėl grįžtame į įprastą ritmą be liūdesio, nes skanūs pietūs džiugina tiek kavinėje, tiek darbe, tiek namuose 😉
Ingredientai
Žiedinio kopūsto iešmeliai su grikių koše
Žingsniai
Prieš valandą ar daugiau užpilame grikius verdančiu vandeniu ir paliekame kad išbrinktų.
Keptuvėje su aliejumi apkepiname smulkintus pievagrybius. Kai jie suminkštėja ir apkepa suberiame grikius ir išmaišę pakepiname dar keletą minučių.
Žiedinį kopūstą supjaustome stambiais gabalėliais, susmeigiame ant iešmelių. Iešmelius dedame į kepimo skardą ant sviestinio popieriaus, apibarstome persiladu ir apšlakstome balzaminio acto kremu.
Iešmelius kepame 180 laipsnių orkaitėje 20min
Palikite apžvalgą