• Gaminimo laikas
    40min
  • Porcijų skaičius
    4
  • Peržiūros
    178

Po mini atostogų pats metas grįžti į ritmą 😀 Per atostogas, nepriklausomai nuo jų trukmės, bent jau mes, tikrai  esame linkę leisti sau kiek atsipalaiduoti… Kartais, po atostogų atrodo, kad kiek ir per daug 😀 Todėl grįžtame į įprastą ritmą be liūdesio, nes skanūs pietūs džiugina tiek kavinėje, tiek darbe, tiek namuose 😉

Ingredientai

Žiedinio kopūsto iešmeliai su grikių koše

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Prieš valandą ar daugiau užpilame grikius verdančiu vandeniu ir paliekame kad išbrinktų.

    Žingsnis 2

    Keptuvėje su aliejumi apkepiname smulkintus pievagrybius. Kai jie suminkštėja ir apkepa suberiame grikius ir išmaišę pakepiname dar keletą minučių.

    Žingsnis 3

    Žiedinį kopūstą supjaustome stambiais gabalėliais, susmeigiame ant iešmelių. Iešmelius dedame į kepimo skardą ant sviestinio popieriaus, apibarstome persiladu ir apšlakstome balzaminio acto kremu.

    Žingsnis 4

    Iešmelius kepame 180 laipsnių orkaitėje 20min

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X